Här hamnade vi, Orangeriet bar och Café. Det var så fint väder så att vi gick upp och satte oss. Här kunde koppla av efter att vi hade gått vår långa promenad från Karlaplan. Den dagen hade vi verkligen bra väder och det blåste inte mycket den dagen.

För oss som har undrat vart båten ”Flyt” tog vägen så ligger den numera längs med Norr Mälarstrand, innan låg den vid Gamla Stan mittemot Engelen innan de började riva området vid Slussen.

Hur gör man för att komma till Södermalm om man är på Norr Mälarstrand utan att åka via Slussen eller Västerbron? Numera kan man åka båt mellan Norr Mälarstrand till Söder Mälarstrand och dessutom åka på SL-kortet. Tack SL. Det var en trevlig resa 🙂

Efter att ha gått av båten så fortsatte vi gå mot Mariatorget, där det finns mycket utbud med caféer och andra bra ställen.

Vi tog ett stopp på Rival. Har alltid gillat deras inredning och tycker om deras atmosfär att vara där.

Stanna inte bara vid baren där nere, utan gå upp för alla trappor och kolla på deras design. Tror att du kommer att gilla det också!

Att avsluta promenaden på Rival var nog det bästa jag gjorde den dagen, där gör det god latte! Här har jag ätit förut och som alltid så smakar det alltid utsökt! Att sitta ute på deras balkong och titta ner på Mariatorget där de oftast spelar Boule är underbart, speciellt när det är fint väder ute.